zondag 13 maart 2016

Zondag rustdag?

Zondag rustdag, niet voor ons. Niet dat we nu zo'n vol programma hebben vandaag, we gaan echter wel op stap.We beginnen de dag met een lekker ontbijtje, weer verzorgt door Barbara.

Na het ontbijt nog even aan de koffie en wat steekjes zetten. Ik ga beginnen met het borduur voor in de quilt. Realiseer mij dat ik te laag begonnen ben en kan het dus gelijk weer uithalen. Begin gewoon opnieuw en voor vertrek is het begin gemaakt. 

Vandaag was het wel mogelijk om de buggyrit te doen. Konden niet kiezen uit de verschillende tours, wij denken vanwege het seizoen. Dus dat was snel beslist.
Iedere tour begint bij de coverbridge, Elly vond dat geweldig. De waarheid was echter dat de tour begon bij de nagebouwde bridge waar wij onderdoor gingen met de paard en wagen.




Het meisje vertelde wel leuk over de Amish, we konden ook vragen stellen. Jammer was wel dat het aan het eind begon te regenen. Na deze rit gingen we verder op pad, naar de quiltwinkel van de neef van Barbara. 


Wat snuisterijen gekocht in de winkel. We vervolgden onze weg naar het dorp Lititz. Natuurlijk wilden we het gele bord op de foto. 

Tegen lunchtijd even gestopt voor een broodje. Op de parkeerplaats ook de plek gevonden waar de paarden met buggy's staan. Tevens een hele echte covered bridge gevonden. 



Aangekomen in Lititz, een prachtig stadje met hele leuke winkeltjes, die helaas op zondag gesloten waren. Ook vanwege het slechte weer besloten we om hier terug te komen als het weer beter is. 
Om toch de dag goed te besteden zijn we gereden naar de Tanger outlets. Ook daar werden er mooie dingen gescoord.


Tot ongeveer half 6 hebben we daar gelopen en besloten te vertrekken naar Olive Garden om Italiaans te gaan eten.


Heerlijk gegeten, moe maar voldaan zijn we teruggereden naar huis. Koffie gedronken, gekeken wat iedereen had gekocht vandaag. Nog een uurtje een documentaire gekeken over de Amish. 
Het werd stiller en stiller in de huiskamer.

Morgen een nieuwe dag en voor nu lekker naar bed.

5 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat hebben jullie het weer goed voor elkaar. Zoveel als julllie al gezien en gedaan hebven, top hoor!
    Zolang dat plastic kaartje meewerkt kan jullie reis niet kapot.ik geniet van jullie blog. Complimenten voor de schrijfster/fotograaf. Veel plezier verder?, groet Bea

    BeantwoordenVerwijderen