donderdag 17 maart 2016

Shoppen, shoppen en shoppen

Vanmorgen om 8 uur was iedereen weer beneden voor het ontbijt. Ook deze keer was het verzorgt door Becky. Het was weer een uitgebreid ontbijt en we hebben ervan genoten. 



Na het ontbijt zijn we even naar de overkant gelopen waar een kleine Amish winkel is, als de bezems buiten staan is die open, zijn ze weg dan is de winkel gesloten.



Weer terug in huis hebben we eerst onze quilts over de veranda gehangen, lekker Amerikaans. 



Daarna onze kamers opgeruimd en zijn vertrokken naar Intercourse. Daar waren nog heel wat winkeltjes die we niet hadden gezien. Wij parkeerden de auto op de grote parkeerplaats en gingen op stap. We hebben gezien dat de Amerikanen zo dicht mogelijk bij de winkel willen parkeren. Zelfs geld pinnen bij de bank doen ze zittend in de auto. Wat een ontzettend leuke winkeltjes hebben we bezocht. Natuurlijk de nodige aankopen gedaan. 













 Staat je goed Lilly!
    We kunnen merken dat het quiltfestival er is, voelen ons zeer zeker welkom. 





Eigenlijk wilden we ook nog naar Bird in hand maar dat ging niet meer lukken. De winkels sluiten hier om 5 uur. We besloten dan ook om richting het restaurant te gaan waar we vanavond wilden eten. 
De Outback in Lancaster, we hebben heerlijk gegeten. 



Het was nog licht toen we naar huis reden, onderweg even getankt. 
Weer in het huis hebben we koffie gedronken en een show en tell gedaan. Bleek toch wel behoorlijk wat te zijn dus iedereen besloot even de koffer in te pakken. Yvonne heeft een hele handige weegschaal bij zich, waar we dankbaar gebruikt van gemaakt hebben. 


Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken want we zitten allen nog ruim onder de 23 kilo.
Vanavond kwamen Barbara en haar man nog even om alvast afscheid te nemen. Vandaag in namelijk zijn moeder op 94 jarige leeftijd overleden. Waarschijnlijk zullen we hen niet meer zien in verband begrafenis. Zij hoopten ons ooit nog een keer te kunnen verwelkomen. 


Gelukkig hebben we nog de vrijdag en de zaterdag en dan zit de reis er voor ons echt op. 
Maar eerst nog even verder genieten. 

2 opmerkingen:

  1. volop aan het genieten zie en lees ik nog veel plezier de laatste dagen. groetjes lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ook een heerlijk 'zonnetje' foto....

    BeantwoordenVerwijderen