zaterdag 12 maart 2016

De reis

Vanmorgen om kwart voor 9 verzameld bij Lilly. Nog even een kop koffie gedronken, de mannen hadden de koffers al in de auto gezet. Afscheid genomen en Co bracht ons naar Schiphol. Daar waren we ruim op tijd aanwezig. 
Hans had ons al ingecheckt en de koffers afgeven was een fluitje van een cent. Door de douane op naar de bank om dollars te halen. De dames achter de bali hadden lol om ons, want kletsen kunnen we als de beste. 
Nadat we dat allemaal geregeld hadden gingen we voor een kop koffie met een broodje. 


Daarna op ons gemak naar de gate. Ook daar verliep alles soepel. Mazzel was dat we geen passagier naast ons kregen, dus een stoeltje extra. De vlucht verliep prima, eten en drinken was er genoeg en we hebben ons prima vermaakt. Een filmpje gekeken, paar steekjes gezet en natuurlijk zitten kletsen.





Om  21.30 ned.tijd / 15.30 plaatselijke tijd zijn we geland. Door de douane, vriendelijk gelachen naar de camera mochten we doorlopen. Ook de koffers kwamen snel. 
Bordjes volgend naar de shuttle voor de verhuur van de auto. Was er rustig en we waren zo klaar. 
Buiten gekomen werden we geholpen door een vriendelijke jongeman die ons alles rustig uitlegde. 
Koffers in de auto, ruimte zat, dus ook op de terugweg geen probleem. TomTom aangezet en rijden maar. Onderweg nog wel opzoek naar een winkel voor een flesje wijn, kostte wat moeite maar uiteindelijk gelukt. De bed en breakfast was snel gevonden. We werden welkom geheten door Barbara.
Zij wilde al veel info geven maar wij hebben aangegeven dat we graag naar bed wilden, morgen weer een dag. We zijn dus vroeg gaan slapen, morgen vroeg op en gaan we op pad. Onze gastvrouw zorgt voor het ontbijt en zal daarna samen met haar man ons informatie geven.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten