vrijdag 18 maart 2016

De ene laatste dag is een feit.

Vanmorgen werden wij verrast met andere gasten aan de eettafel die zaten te ontbijten. Wij hadden al wel andere geluiden gehoord als andere ochtenden. Het waren twee Amerikaanse oudere echtparen.
Nog even op de foto met Becky die bijna alle dagen het ontbijt heeft verzorgd. 


Na het ontbijt onze spullen bij elkaar gezocht en op stap gegaan, eerst naar Creeksite voor een flesje peanutbutter. Een prachtige Amish winkel voor levensmiddelen, koetsjes en paarden gespot. 



    Let op de trekhaak!!!!



Daarna gingen we via een landelijke route naar de farmersmarkt Green dragon in Ephrata, wij werden daar niet echt gelukkig van. Wat weer wel erg leuk was dat er een oudere meneer tegen ons begon te praten. Hij vertelde dat hij op 10 jarige leeftijd alleen was vertrokken naar Amerika, via BelgiĆ«, Frankrijk , Spanje en Portugal is hij met de boot naar Engeland gegaan, hij dacht toen dat hij in Amerika was aangekomen.  Uiteindelijk is hij op 15 jarige leeftijd in Amerika beland en heeft later zijn moeder en zus uit Nederland laten overkomen. Hij sprak nog erg goed Nederlands, met een Haags accent. 




Weer ingestapt en op naar Ronks, familie farm quilts and crafts. Een prachtige winkel met dito quilts. Lilly scoorde nog een prachtige lap in de sale. 



Daarnaast zat een winkel met homedecoratie en tuinstoelen, even doorheen gelopen en weer naar de auto.



In Intercourse gestopt voor een kop koffie met wat lekkers, natuurlijk gebruik gemaakt van het snelle internet. 


Door naar Bird in hand, auto neergezet en lopen maar, winkel in, winkel uit. Ook hier hebben wij nog wat snuisterijen en lapjes gescoord. Was weer heel gezellig, de tijd vliegt echter voorbij. 



We dachten dat wij na Bird in hand een wijnwinkel hadden, echter wijn genoeg maar allemaal met kurk. Dus toch maar weer door naar Gap voor een flesje wijn. Via een toeristische route naar Intercourse voor een restaurant. In Strasbourg kwamen we echter een pizza tegen, zijn daar gestopt. 
De dame in kwestie vertelde dat de pizza wel erg groot was dus wij kregen en 3 in plaats van 4. 
Ook dit was echter veel te veel voor ons, met een doggybag de pizzeria uit. 



Thuisgekomen, hebben we eerst een kop koffie genomen en daarna zijn we allemaal aan de slag gegaan met de handbagage. 
Het nodige nog in de koffers gedaan en we geloven dat het morgen allemaal wel goed zal komen met die koffers. 

2 opmerkingen:

  1. Meisjes bedankt voor jullie leuke verslagen, het was heerlijk om s'morgens met een kopje koffie jullie verhaaltjes te lezen. Geniet nog van jullie laatste dagje en een goede en veilige reis terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook namens mij dank en veilige terugreis. Hoop jullie snel te zien en de 'buit' natuurlijk :D

    BeantwoordenVerwijderen