zondag 20 maart 2016

De dag van vertrek is aangebroken.

Vanmorgen om 8 uur met zijn allen voor de laatste keer aan de ontbijttafel in Kinzers, wat weer verzorgd was door Becky. Barbara en haar man hadden al eerder afscheid genomen omdat vandaag de begrafenis was van zijn moeder.
In de dagen dat we hier te gast waren hebben wij heel wat winkels bezocht. Al dat papier gaan we natuurlijk niet meenemen wel overzicht gemaakt.Terwijl wij de koffers naar de auto brachten zagen wij een verhuizing, ook dit moesten we nog even op foto en film vastleggen. 


Na het ontbijt de laatste dingen in de koffers gedaan, alles naar de auto gebracht en nog even een rondje in het huis gelopen of we niets vergeten waren. 


Inmiddels hadden wij de lijst met quiltwinkels bekeken en wij moesten er nog 4 doen. Wij dachten dat wij het nu wel uit onze hoofd konden doen maar na een toeristische route was het handiger om de TomTom te gebruiken. 


Op het dashbord ging een lampje branden van de bandenspanning, kwam vast door de 8 koffers.
Tussendoor nog even in Intercourse geluncht en daarna bij ons favoriete café koffie gedronken.Bij de prullenbak nog even de lege flessen wijn gedropt. In de bed en breakfast hingen namelijk overal briefjes dat het een rook en drankvrij huis was. Het borreltje namen we s'avonds echt wel, hebben wij dan ook van genoten!Na de laatste quiltwinkel hebben wij de TomTom op route vliegveld gezet en zijn er op ons gemak naartoe gereden. Auto ingeleverd en met de shuttlebus naar het vliegveld, de chauffeur vroeg of ik een lijk in mijn koffer had, zo zwaar was die 😝
De boarding pass was zo geregeld, de koffers duurde iets langer. Alleen die van Lilly zat op goed gewicht, Elly, Yvonne en ik hadden teveel gewicht in de koffer. Dus wat eruit en in de handbagage gedaan en toen konden we door. 
Nog even wat gegeten en daarna naar de gate. Kop koffie erbij, mensen kijken en wachten dat we aan boord mochten.
Om 9 uur gingen we de lucht in, vrij snel werd er een maaltijd geserveerd waar wij niet zoveel zin in hadden gezien de maaltijd die we net gegeten hadden. 
Na het eten gingen de lampen uit en kon iedereen een tukkie doen. Alle vier hebben wat liggen dommelen en geslapen. In de ochtend kregen wij ontbijt en daarna was het nog een klein uurtje voor de landing. 
Alles verliep op rolletjes, het duurde even voordat de koffers er waren maar toen de band begon te draaien hadden wij ze ook zo. 

Co kwam ons ophalen, hij had de auto in de parkeergarage gezet en stond in de hal, wij zijn dus straal langs hem heengelopen. Maar is ook niet vreemd met het gekrioel van al die mensen. 
Inmiddels zijn wij allemaal weer thuis, hebben de koffers uitgepakt en een aantal cadeautjes zijn al uitgedeeld. Onze schatten uitgestald en wij blijven genieten. 
Met heel veel plezier kijken wij alle vier terug op deze reis, wij hebben genoten van alles wat er op ons pad kwam. Wij kunnen nu aan de herinneringsquilt "Lancaster" gaan werken en op de dagen dat wij bij elkaar komen, herinneringen ophalen en elkaars werk bewonderen. 

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat de terug reis goed is verlopen..... mooie spulletjes hebben jullie gekocht, maar de dozen en popje vind ik helemaal leuk.
  Nu even lekker nagenieten..... en straks weer lekker in jullie eigen bedje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis meisjes. Ik heb genoten van de foto's en verhalen.Nu even bijkomen en jaaaa dan begint het gewone leven weer., Geniet nog lekker even na van al jullie schatten. Lieve groet Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis! Mooie foto's en verhalen. En wat veel mooie spulletjes hebben jullie gekocht! Ik ben blij dat het allemaal zo leuk is geweest.
  Groetjes van Inge

  BeantwoordenVerwijderen